Den blå lagune - Akamas halvøen

Akamas-halvøen, Cypern KORT
Den blå lagune med det lave, klare og lune vand.

Den blå lagune med det lave, klare og lune vand.

Den blå lagune på Akamas-halvøen er en af de mest isolerede, men smukkeste strande i Cypern og har en magisk udsigt.

Den blå lagune er en afskærmet bugt, hvor vandet normalt er varmere end resten af området.

Det er en fantastisk beliggenhed, og det krystalklare vand i denne bugt på Akamas-halvøen giver dig muligheden for at se havets dybder.

Det kaldes også Isle of Chamili, og det er den største bugt i Akamas-regionen. Det er beliggende vest for Akamas i Paphos-distriktet.

Lagunen er sandet og ikke særlig dyb, helt perfekt til badning og afslapning, som om den er en naturlig swimmingpool.

Længere ude er der et rev perfekt for dem, der ønsker at snorkle eller dykke, da der er masser af fisk og sten omkring området.

Adgangen til den blå lagune er med båd eller en firehjulstrukket bil, da vejen ikke er særlig velegnet til almindelige biler.
Der er to veje der fører til den blå lagune.
Den ene er kystvejen ved Aphrodites bade, som er ret farlig. Den anden vej er at tage op til byen Latsi og derefter fortsætte til landsbyen Neo Chorio mod Peyeia.
På et tidspunkt når du et vejkryds, og derfra skal du dreje til højre mod Fontana Amoroza.
Når du kommer dertil igen, drej til højre og følg vejen for at nå den blå lagune.

Hvis du er vild med eventyr, er der forskellige køretøjer, du kan leje for at komme dertil, f.eks. jeeps, buggies, quad bikes eller tag med på organiserede gruppesafarier.


Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.


Kommentar-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.


Rejsemål: Europa > Cypern

Lovers bridge, Ayia Napa, Cypern

Med over 300 varme solskinsdage om året, flotte sandstrande med adgang til det fantastiske azurblå hav og den storslåede smukke natur giver middelhavsøen Cypern dig garanti for en afslappende sol- og badeferie.

Middelhavets tredje største ø byder dog også på spændende historie og kultur, indbydende kulinariske oplevelser og mange seværdigheder og store oplevelser.

Afrodite, elskovens gudinde i græsk mytologi, men også gudinden for kærlighed, skønhed og frugtbarhed, er ifølge mytologien født på Cypern.
Det ligger helt i tråd med Cyperns forførende skønhed og tiltrækning.

Øen tiltrækker rigtig mange turister, primært i den sydlige græske del. Der tales både græsk og tyrkisk. Dog er også engelsk udbredt i den sydlige del.

Byerne Ayia Napa, Fig Tree Bay og Paphos er populære turistbyer hvor man kan nyde en rigtig badeferie med de muligheder for både afslapning og aktiviteter der normalt hører et populært t ...Læs mere om Cypern
Populært på Cypern

ArtiklerVi anbefaler