Den store markedshal

Budapest, Vámház krt. 1-3, 1093 Ungarn KORT
Lokal Bazar i Budapest, Ungarn

Lokal Bazar i Budapest, Ungarn

Den store markedshal, The Great Market Hall eller Central Market Hall er det største og ældste indendørs marked i Budapest, Ungarn.

Budapests største indendørs markedshal Nagycsarnok ligger for enden af Váci Utca, en af Budapests største shoppinggader.

Den ikoniske markedshal som åbnede i 1897 ligger med fronten ud til Fővám square ved enden af frihedsbroen, Liberty Bridge, på Pestsiden af Budapest.

I markedshallen handles der et stort udvalg af ungarske fødevarer og der er kulinariske køkkener af forskellig art.

På første sal er der desuden souvenirbutikker, tøj og sko.

Metro linie M4 kører til den nærmeste metrostation Fővám tér. En hel del sporvogne og busser har stop udenfor markedshallen.Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Ungarn > Budapest - Central Danube > Budapest

Kabelbanen som fører til Buda Slot

Budapest, hovedstaden i Ungarn, er en fantastisk destination fyldt med historie, arkitektur, kultur og termiske bade.
Byen, der ligger ved bredden af Donau-floden, er opdelt i to dele: Buda og Pest, der er forbundet af flere imponerende broer.

Perlen ved Donau-floden og en by med en rig historie, imponerende arkitektur og en pulserende kultur. Budapest, som ofte kaldes "Paris of the East", byder på en unik blanding af østlig og vestlig indflydelse, der afspejler byens turbulente fortid.

Budapest opstod i 1873 som en sammensmeltning af tre byer: Buda, Pest og Óbuda. Buda og Pest ligger på hver sin side af Donau, forbundet af ikoniske broer som Chain Bridge og Liberty Bridge. Byen har overlevet krigstider, revolutioner og har gennemgået en imponerende genopbygning, hvilket efterlader den med et væld af historiske steder.

Budapest er kendt for sine termiske bade, og det er en uundgåelig del af oplevelsen. Besøg enten Gellért Bad eller Széch ...Læs mere om Budapest
Populært i Budapest

ArtiklerVi anbefaler