Givskud Zoo

Løveparkvej 3, 7323 Give, Danmark - WWW KORT
Givskud Zoo

Givskud Zoo Cees van Roeden

Tag på safari i Givskud Zoo – Zootopia i egen bil og få det hele med. Gå på opdagelse til fods og mød gorillaer, elefanter og ulve, og slut dagen af med en tur på en af de store legepladser.

Givskud Zoo er en zoologisk have og safaripark beliggende ved Givskud, 20 km nordvest for Vejle. Givskud Zoo blev grundlagt af Jacob Hansen, og åbnede den 12. august 1969.

Givskud Zoo er primært en safaripark, hvor man i egen bil kører gennem parkens store anlæg, hvor flere forskellige dyr går sammen. Undervejs gennem parken er flere parkeringspladser, hvor man kan parkere bilen og gå rundt og betragte på dyrene. Nogle af de mest kendte og populære dyr i parken er elefanter, næsehorn, løver, giraffer, gorillaer og brasilianske kæmpeoddere. Parken huser også Danmarks største dinosaurpark.


Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.


Kommentar-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.


Rejsemål: Europa > Danmark

Sommerhus i klitterne John Sommer

Med 7.400 kilometers kystlinje, næsten det samme som Brasilien og længere end Indiens, er du aldrig langt fra en strand i Danmark. Og hver sommer, især den jyske vestkyst, er udsat for en sand invasion af mere end 13 millioner tyske turister, som regel i de mange feriehuse beliggende ved kysten fra nord til syd.
Vejret kan drille i Danmark, men strandene er i verdensklasse, og ubrudt hvidt sand så langt øjet rækker, gør en badeferie ved kysten i solrigt sommervejr til en uforglemmelig oplevelse.
Danmark har over 400 øer, hvoraf 72 er beboede. Mange af disse øer kan bestemt være et besøg værd.

Danmark bliver ofte rost som værende et af de grønneste lande i verden.

Byer:
Disse er de ni regionale centre i Danmark:

København - Danmark's hovedstad og største by er en pulserende metropol med verdensklasse attraktioner.
Århus - Den største by i Jyllnd og Danmark's næststørste by, med det enestående frilandsmuseeum "Den gamle by" ...Læs mere om Danmark


Populært i Danmark

Nordic Choice Hotels er Nordens største hotelkæde

ArtiklerVi anbefaler