Juelsminde Naturlegepark

Vejlevej 3, 7130 Juelsminde - WWW KORT
Juelsminde Naturlegepark

Juelsminde Naturlegepark

Juelsminde Naturlegepark ligger i naturskønne omgivelser ved Odelsbjerget nær Juelsminde centrum. Her findes et stort udvalg af legeredskaber, faciliteter, baner og udfordringer. Det varierede udvalg af aktiviteter betyder, at børnene og barnlige sjæle kan lege i timevis.

Der er gratis adgang til legepladsen, altid åbent og der er parkeringsplads ved legeparken.

Medbragt mad kan nydes, og der er gasgrill med møntindkast, så hele familien kan nyde en udflugt på en varm sommeraften med grillmad og hygge.

Der er kiosk og toiletter, og kun 500 meter til byens butiksliv, lystbådehavnen og Storstranden.Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.


Kommentar-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.


Rejsemål: Danmark > Østjylland > Juelsminde

God badestrand

Havnebyen Juelsminde i Østjylland på Juelsminde-halvøen, som ligger direkte ud til kysten, er kendt for sine gode børnevenlige badestrande, smukke natur, et hyggeligt bymiljø og den centrale beliggenhed på Jyllands østkyst mellem Vejle og Horsens. Derfor er byen og området omkring et populært ferieområde for både danske og udenlandske turister.

I byens centrum er der en afslappet atmosfære i et hyggeligt bymiljø med spændende butikker, spisesteder, shopping og kunsthåndværkere.
Byens lystbådehavn og marina summer af liv, og ligger tæt på bymidten. Ankeret af Fregatten Jylland står midt i byen, idet Fregatten Jylland tidligere lå ud for Juelsminde, men blev solgt til Ebeltoft, hvor den ligger i dag.

For de aktive er der mulighed for at spille golf, minigolf og tennis. Juelsminde Naturlegepark er også populær, især hos børnene.
Tæt på Juelsminde finder man også godset Palsgaard som absolut er et besøg værd.

De mange ...Læs mere om Juelsminde
Populært i Juelsminde

Nordic Choice Hotels er Nordens største hotelkæde

ArtiklerVi anbefaler