Kaisers Throne

Pelekas 491 00, Greece KORT
Flot udsigt over Korfu fra Kaisers Throne

Flot udsigt over Korfu fra Kaisers Throne

Fra udsigtsplatformen Kaisers Throne på Korfu, er der 360 graders panoramaudsigt over hele øen. Her kan du også nyde de flotteste solnedgange.

Mellem 1908 og første verdenskrig tilbragte den tyske kejser Wilhelm sine somre på Achilleion Paladset ​​Korfus østkyst. Han tog ofte til byen Pelekas for at se solnedgangen fra bjergområdet ved byen. Herfra stammer udsigtspunktets navn.Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.


Kommentar-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.


Rejsemål: De Joniske Øer > Korfu > Agios Gordios

Glade dage i Agios Gordios Keith Parker

Agios Gordios er en rigtig hyggelig ferieby beliggende på vestkysten af ​​Korfu, tæt på Ioannis Kapodistria lufthavn, Kaisers Throne med panorama-udsigt samt Korfu by (ca. 15 km).

Ferieperlen er omgivet af grønne olivenklædte bjerge, der fører ned til en lang gylden sandstrand med krystalklart vand.
Her er en helt særlig feriestemning som klart bør opleves.

Der kører dagligt busser fra Agios Gordios og til Korfu by tager turen blot 45 minutter.

Agios Gordios ligger midt på øen Korfu og er derfor ideel til at udforske øen med bil, scooter eller cykel. Der er ingen taxaholdeplads på feriestedet, men der er lokale taxachauffører, der arrangerer køreture efter behov. En tur til Korfu by med taxa koster dig typisk omkring 35 € (fra og til lufthavnen).

Stranden i Agios Gordios er en smuk lang sandstrand (ca. 1,5 km lang), som også har private områder for nudister og andre som har lyst til at nyde privatlivets fred.

P ...Læs mere om Agios Gordios
Populært i Agios Gordios

ArtiklerVi anbefaler