Løkken Miniby

Søndergade 46, Løkken, Danmark - WWW KORT
Mini vestkyst huse i Løkken Miniby

Mini vestkyst huse i Løkken Miniby Carsten Wiehe

Løkken Miniby er en udendørs model af byen Løkken, som den så ud omkring år 1900. Der arbejdes stadigt på projektet. Det var en gruppe borgere som i 2002 tog initiativ til at starte projektet.

Bygningerne er opført i målestoksforholdet 1:10 og er udstillet på en plads i Vendsyssels Plantage med indgang fra Søndergade i Løkken. På pladsen er der lavet et gadeforløb i samme målestoksforhold, så husene kan placeres korrekt.

Der er fri adgang til minibyen, men ved indgangen er en kasse til donationer.

Arbejdet udføres af frivillige på værkstedet, Egevej 49 i Løkken.

Der er åbent mandag og torsdag formiddag i værkstedet.

Wikipedia

Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.


Kommentar-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.


Rejsemål: Danmark > Nordjylland > Løkken

Ved stranden Søren Lauridsen

Løkken er byen for alle feriegæster på alle årstider. Byen ved vestkysten tilbyder det hele, hyggelig ferieatmosfære, shopping, kulinariske oplevelser, kunst og kultur, badeferie, aktiv ferie, afslapning og uforglemmelige oplevelser !

Løkken er indbegrebet af en ferieby ved Vesterhavet. Der er friske fisk, store sandstrande og et utilregneligt vejr. Løkkens motto er: "Løkken holder åben, når Danmark holder fri". Det er ikke uden grund. Butikkerne har åbent næsten fra solpopgang til solnedgang.

Løkken er en velassorteret handelsby, og byens centrale gader, Søndergade, Sdr. Strandvej og Nørregade samt Torvet, omdannes til gågade i sommerperioden.

Her hersker en næsten bazaragtig stemning blandt butikker, restauranter og cafeér med udendørs servering og de mange arrangementer, som finder sted på Torvet og gågaden i løbet af ferieperioderne.

Løkken er også hyggelige gader med små gule huse, cafeer, restauranter og butikker, s ...Læs mere om Løkken


Populært i Løkken

Nordic Choice Hotels er Nordens største hotelkæde

ArtiklerVi anbefaler