Nu åbner Cypern for danske turister efter coronanedlukning

Strandliv på Cypern

Strandliv på Cypern

03-06-2022

Den 20. juni kan danskere igen rejse til Cypern uden coronatest.

Du kan dog allerede fra den 9. juni rejse til Cypern hvis du er testet negativ for coronavirus. Testen skal være taget inden for de forudgående 72 timer.
Kommentar-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.


Kommentar-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.


Rejsemål: Europa > Cypern

Nyd det klare indbydende vand

Med over 300 varme solskinsdage om året, flotte sandstrande med adgang til det fantastiske azurblå hav og den storslåede smukke natur giver middelhavsøen Cypern dig garanti for en afslappende sol- og badeferie.

Middelhavets tredje største ø byder dog også på spændende historie og kultur, indbydende kulinariske oplevelser og mange seværdigheder og store oplevelser.

Afrodite, elskovens gudinde i græsk mytologi, men også gudinden for kærlighed, skønhed og frugtbarhed, er ifølge mytologien født på Cypern.
Det ligger helt i tråd med Cyperns forførende skønhed og tiltrækning.

Øen tiltrækker rigtig mange turister, primært i den sydlige græske del. Der tales både græsk og tyrkisk. Dog er også engelsk udbredt i den sydlige del.

Byerne Ayia Napa, Fig Tree Bay og Paphos er populære turistbyer hvor man kan nyde en rigtig badeferie med de muligheder for både afslapning og aktiviteter der normalt hører et populært t ...Læs mere om Cypern
Populært på Cypern

Artikler