Populær badestrand lukket

30-06-2022
Populær badestrand lukket efter fund af afføring. Badegæster ved Liseleje Strand skal i et par dage finde andre steder at finde ly for sommervarmen, for frem til mandag 4. juli frarådes badning på den populære strand i Nordsjælland, skriver TV 2 Lorry. Det skyldes målinger af badevandet, som viser forhøjede værdier af bakterietyperne enterokokker samt E. coli, som findes i menneskers afføring.


Kommentar-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.


Kommentar-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.


Rejsemål: Sjælland > Nordsjælland > Liseleje

Liseleje Strand set fra luften

Liseleje er et tidligere fiskerleje og et populært turiststed i Halsnæs Kommune, Nordsjælland, omkring 60 kilometer nordvest for København, Danmark. Den oprindelige landsby er omgivet af store områder med sommerhuse.

Liseleje har stadig nogle af de originale stråtækte fiskerhuse samt mange af de første sommerhuse i området. Liselængen, der stadig tilbyder overnatning, har siden 1936 været pensionat.

Liseleje strand er utrolig børnevenlig og meget besøgt hver sommer. Der er blå flag med livredder på stranden i sommerperioden. Tæt ved stranden er der ishus og caféer samt et aktivitetsland for mindre børn og minigolf.

Der ligeledes en stor offentlig parkeringsplads ved Liseleje strand på addressen Lisehøjvej 10, 3360 Liseleje.

...Læs mere om Liseleje


Populært i Liseleje

Nordic Choice Hotels er Nordens største hotelkæde

Artikler