Zoologisk museum lukker

Zoologisk museum lukker midlertidigt

Zoologisk museum lukker midlertidigt Stefano Bolognini

18-08-2022

Museet lukker efter efterårsferien 2022: Det er ved at være sidste chance for at opleve det traditionsrige Zoologisk Museum, som efter 52 år lukker for besøgende den 23. oktober 2022.

Dette sker som led i forberedelserne til åbningen af den nye store museumsbygning, der om et par år samler Statens Naturhistoriske Museum i nye fantastiske rammer i Botanisk Have. Se mere om den nye museumsbygning på nyt.snm.ku.dk. 


Rejsemål: Sjælland > Nordsjælland > København

Oplev den grønne by på cykel

København

Danmarks hovedstad København er turistmagnet for mange, både danskere og udlændinge.

De fleste udenlandske turister i København kommer fra Sverige, Norge og Tyskland.

Den danske hovedstad er desuden grænseby og centrum for Øresundsregionen, som er Nordens største metropolregion. Siden 2000 har København og Malmø været forbundet af Øresundsforbindelsen.
Byen ligger på Sjællands østkyst og strækker sig ind over dele af Amager. En række broer og en tunnel forbinder de sjællandske og amagerske bydele.
I København findes Danmarks centrale institutioner som Folketinget, kongehuset, højesteret og centraladministrationen.

Byen er på trods af sin yderlige placering i Danmark nationens kulturelle og økonomiske center og et vigtigt trafikknudepunkt med Nordens største lufthavn, Danmarks største banegård og en af de største havne, samt kulturinstitutioner som Parken, Nationalmuseet, Tivoli, Glyptoteke ...Læs mere om København
Populært i København

Nordic Choice Hotels er Nordens største hotelkæde

Artikler