Dykkerferie i Europa

Dykkerferie

Dyk ned i Europa

Europa byder på mange spændende destinationer som er velegnede til dykning. Hvad enten du er inkarneret sportsdykker og nyder at bruge hele ferien på at dykke, eller du bare har lyst til at afprøve dykkersporten på ferien, ja så er mulighederne mange.
Vi giver dig her et par forslag.

Malta

Med hensyn til dykning er Malta velegnet til begyndere, avancerede og tekniske dykkere. Maltas huler, rev og skibsvrag nås enten fra kysten eller med båd. Et af Maltas mest populære dykkersteder er det blå hul (Blue Hole), som ligger på Gozos vestkyst.

Det blå hul er et hul i øens klippeunderlag, der er fyldt op af klart blåt vand. Det Blå Hul er regnet som et af Europas bedste dykkersteder.

Grækenland

De varme vande i Grækenland er eminente til middelhavsdykning. Her er vandet varmt, klart og behageligt.
Her er masser af undervandsoplevelser, gamle oldtidsminder, flotte fisk og svampe. Større havne har som regel velassorterede dykkercentre hvor du kan finde og leje alt hvad du behøver af udstyr.

Kroatien

Langs Kroatiens smukke kyst ligger der omkring 1.000 små øer, og havene omkring dem er fyldt med grotter, farvestrålende fisk og velbevarede skibsvrag fra begge verdenskrige.
Vandets temperatur gør det behageligt at dykke året rundt. Kroatien er blandt de lande i Europa, der har flest arkæologiske fund under havets overflade.

Certifikat & sikkerhed

Er du nybegynder, er det værd at overveje om du skal tage dykkercertifikat hjemmefra eller brug nogle dage af ferien på at lære at dykke.
Hvis du er erfaren dykker er et genopfriskningskursus måske en god idé - og det anbefales at have professionel lokal instruktør med, som kender til de lokale forhold.

De nævnte dykkerlokationer er blot nogle få blandt mange - mere detaljeret lokal information kan nemt findes på internettet, når du har fundet det rette sted til din dykkerferie.
Kommentar-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

Populært i Europa

ArtiklerVi anbefaler