Ferielejlighed til leje Costa Brava Slovakiet -

Ferielejlighed til udlejning Costa Brava Slovakiet -       

Lille hus i skønne omgivelser ved det bjergområdet Stiavnicke. Området byder på mange vandreruter. Vi anbefaler et besøg til byen Zvolen. Stejl trappe til første sal.









Ferieboligen

Personer: 4

Soverum: 2

85 kvm


Billeder

×

Faciliteter

    Bruser

    Køleskab

    Kaffemaskine

    DVD

    Grill

    Spisested: 10000 m

      Husdyr IKKE tilladt

      Check In: Efter kl. 15.00

      Check Out: Før kl. 10.00


Kontakt

 

Priser

 

Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Europa > Spanien > Costa Brava

Begur, Costa Brava

Costa Brava er en kyststrækning i Catalonien, det nordøstlige Spanien, som strækker sig fra byen Blanes, nord for Barcelona, til den franske grænse. Navnet "Costa Brava" betyder "den vilde kyst", hvilket er en passende beskrivelse af områdets dramatiske klipper, skjulte bugter og uberørte strande. Costa Brava er kendt for sin naturlige skønhed, rige kulturarv og alsidige turistattraktioner, hvilket gør den til et populært rejsemål for både spanske og internationale turister.

Costa Brava byder på en bred vifte af naturskønne landskaber, fra klippefyldte kyster og sandstrande til frodige skove og maleriske landsbyer. Strande som Lloret de Mar, Tossa de Mar og Platja d'Aro er nogle af de mest kendte, hvor man kan nyde solbadning, svømning og vandsport. Der er også mange mindre, skjulte bugter, som kun kan nås til fods eller med båd, og som tilbyder en mere privat og rolig strandoplevelse.

Kyststrækningen er hjemsted for flere historiske og kultur ...Læs mere om Costa Brava




Populært i Costa Brava

Artikler



Vi anbefaler