-       

Landal feriecenter Rønbjerg
Landal Rønbjerg ligger på et 68 hektar stort areal og omfatter foruden 201 ferieboliger, en centerbygning indeholdende reception, et nyrenoveret 1.300 m² stort badeland, en separat 700 m² stor svømmehal med 25 m svømmebassin, en 1.200 m² stor wellness afdeling, restauranter, konferencefaciliteter, købmandsforretning med tøj- og vinafdeling, bowling og spillearkade, separat sportshal med muligheder for håndbold, badminton, squash og en klatrevæg samt Mombassa legeland og 3D Laser Sport. 175 af ferieboliger er beliggende i et skønt grønt område ned til en dejlig sø. De øvrige 26 er beliggende ud til kanalen, der forbinder Rønbjerg Sø til Limfjorden.

1.300 m² stort subtropisk badeland
Det store subtropiske badeland indbyder til ren nydelse, leg og afslapning - et yndlings samlingssted for hele familien. Uanset om du er til fart ned ad rutsjebanerne, om du vil dase i spapoolen eller tage en svømmetur i kanalerne, der også fører dig ud under åben himmel – så er det her du boltrer dig i flere timer.









Ferieboligen

Personer: 14

Soverum: 1

50 kvm


Billeder

×

Faciliteter

    Swimmingpool

    Spa

    Sauna

    Badekar

    Bruser

    Køleskab

    Fryser

    Komfur

    Kaffemaskine

    TV

    Strand: 400 m

    Spisested: 25 m

      Husdyr IKKE tilladt

      Check In: Efter kl. 15.00

      Check Out: Før kl. 10.00


Kontakt

 

Priser



Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Danmark > Vestjylland > Rønbjerg

Rønbjerg Feriecenter, vandland

Rønbjerg er en hyggelig feriedestination beliggende i Nordjylland ved Limfjorden. Dette charmerende område tiltrækker årligt både lokale og turister med sin smukke natur, rolige atmosfære og et væld af aktivitetsmuligheder. Her er en oversigt over, hvad du kan opleve og nyde under en ferie i Rønbjerg:

Natur og strandliv

Rønbjerg byder på smukke naturomgivelser med skovområder, grønne marker og selvfølgelig den nærliggende Limfjord. Området er perfekt til vandre- og cykelture, hvor man kan udforske den skønne natur og nyde den friske luft. Ved Limfjorden finder du også Rønbjerg Strand, hvor du kan slappe af, bade, og nyde solen.

Feriecenter og aktiviteter

I Rønbjerg finder du også et feriecenter, hvor der er masser af sjove aktiviteter for både børn og voksne. Du kan prøve kræfter med indendørs og udendørs swimmingpools, sportsaktiviteter som tennis og minigolf, samt sjove legepladser og underholdning for hele famili ...Læs mere om Rønbjerg


Populært i Rønbjerg

Nordic Choice Hotels er Nordens største hotelkæde

Artikler



Vi anbefaler